Ja pa ti pa mi: epizode Sadi gradi i Stranci ponovo u Zagrebu

Ja pa ti pa mi: epizode Sadi gradi i Stranci ponovo u Zagrebu

Ja pa ti pa mi: epizode Sadi gradi i Stranci ponovo ponovo će se izvoditi u Zagrebu, ovoga puta u StudioChekhovu 9. i 16. prosinca.

Ja pa ti pa mi je serija interaktivnih, interdisciplinarnih scenskih događanja za djecu predškolskog i ranijeg osnovnoškolskog uzrasta.

Epizoda Sadi gradi poziva na razmišljanje o sukobu između civilizacije i prirode, te o nužnosti otvaranja prema drugome i drugačijem. Dok jedna izvođačica utjelovljuje princip gradnje, poduzetništva, konkretnih rezultata, privatnog vlasništva, druga zastupa prirodu, otvoreni prostor i zajedništvo. Svaka od njih u svom pristupu ponekad je isključiva no, kroz susret, obje otkrivaju ljepotu i zanimljivost druge te sreću koju prijateljstvo i dijeljenje donosi.

Epizoda Stranci, kao dio serije Ja pa ti pa mi, poziva na (raz)govor o samoći i prijateljstvu, komunikaciji i nesporazumima, o suživotu kroz prihvaćanje drugog i drugačijeg, uviđanje svojih i tuđih vrlina te bogatstva koje svatko od nas donosi zajednici sa svime što jest i s umijećima koje posjeduje.

Zbog ograničenog broja mjesta ulaznice je potrebno rezervirati putem maila multimedijalnakoliba@gmail.com