KLIKER radionica za djecu i odrasle „BUDI Kreativan – BUDI SVOJ” u Rijeci

KLIKER radionica za djecu i odrasle „BUDI Kreativan – BUDI SVOJ” u Rijeci

KLIKER radionica za djecu i odrasle „BUDI Kreativan – BUDI SVOJ” radionica je za djecu školskog i predškolskog uzrasta i njihove odrasle, koju će voditi iskusna plesačica i edukatorica Ilijana Lončar. Prijave se zaprimaju do 13.9.2017. na email prostorplus@gmail.com.

Kroz interaktivne oblike rada ova radionica polaznicima nudi upoznavanje tehnika kreativnog plesanja u različitim kontekstima. Sudionici će naučiti kako stimulirati želje i sposobnosti da se izraze kroz pokret, potaknuti maštu i kreativnost u izražavanju emocija, raspoloženja i ideja, kako upotrijebiti druge umjetničke forme kao motiv u kombinaciji s plesom i pokretom, te kako kreirati i realizirati kratku koreografiju poštujući prijedloge drugih.

Na zabavno – edukativno – kreativni način proći ćemo kroz osnovne razvojne obrasce kretanja, razvijati vještine međusobnog slušanja i gledanja te zajednički kreirati plesne situacije i priče.

Mjesto: Filodrammatica, Korzo 28/I, Rijeka
Datum: 17.9.2017.
Vrijeme trajanja radionice: 10-12 h
Kotizacija: 100 kn prijave i uplata do 13.9. // 150kn ( prijave i uplate od 13. rujna)

Obavezna je prijava i uplata kotizacije na račun Udruge HR7224020061100654822 pri Erste&Steiermärkische bank s naznakom “Kotizacija za Kliker radionicu Djeca i odrasli BUDI KREATIVAN – BUDI SVOJ” te je nužno navesti ime i prezime osobe koja dolazi na radionicu. Prijave se primaju do 15.9.2017. na mail prostorplus@gmail.com.

Radionica Kreativna komunikacija realizirana je u suradnji s mrežom KLIKER i Vijećem Mladih Benčić. Rad mreže KLIKER podržava Zaklada Kultura nova i Ministarstvo kulture RH. Rad Prostora Plus podržava Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Prostorima Filodrammatice, Marganova i Palacha upravlja SU Molekula.

Više o radionici na prostorplus.hr