Radionica No Work & Just Play u Ruksaku (punom) kulture!

Radionica No Work & Just Play u Ruksaku (punom) kulture!

VRUM umjetnička organizacija u programu Ruksak (pun) kulture 2017. sudjeluje s radionicom No Work & Just Play.

Umjetnička voditeljica Sanja Frühwald s radionicom će obići dječje vrtiće i osnovne škole Varaždinske, Istarske, Požeško-slavonske i Osječko-baranjske županije. 23.11.2017. suvremeni ples donosimo djeci iz Breničkog Huma, 24.11.2017. putujemo u Tinjan, 27.11.2017. u Pakrac i na kraju 28.11.2017. odlazimo u Zmajevac.

No Work & Just Play radionica je plesne improvizacije i pronalaženja vlastitog jezika pokreta. Namijenjena je svim dobnim skupinama.
Inspirirani smo pričama i iskustvima koje polaznici radionice donose iz svoje svakodnevice i našim iskustvima iz VRUMovih umjetničkih procesa. Upravo uvođenjem svakodnevnog, odnosno iskušanog, proživljenog, polaznicima stvaramo sigurno i blisko polazište za daljnje kreiranje i improviziranje. Koristeći njima blisku i poznatu mrežu citata, generira se opuštena atmosfera u kojoj pojedinac lakše otvara percepciju i postepeno se priprema na suradnju s drugima i na razvoj neočekivanog.

Ruksak (pun) kulture

Ruksak (pun) kulture program je koji omogućava usvajanje i približavanje umjetnosti i kulture djeci i mladima koji žive u sredinama s ograničenom dostupnosti kulturnim i umjetničkim sadržajima.

Program zajednički provode Ministarstvo kulture i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta kao dopunski program.

RPK-2017.-1240x749-2