Stručni seminar: Vježbenica za pokret i ples za odgajatelje/ice u Rijeci!

Stručni seminar: Vježbenica za pokret i ples za odgajatelje/ice u Rijeci!

Seminar i predstavljanje Vježbenice za pokret i ples za odgajatelje/ice djece predškolskog uzrasta

– Rijeka, Filodrammatica, Korzo 28, I kat, 28 i 29.10.2017.

U subotu i nedjelju 28. i 29. listopada 2017. u Rijeci će se, u organizaciji Prostora Plus i Kotar teatra te u suradnji s Plesnim centrom Tala iz Zagreba, održati predstavljanje Vježbenice za pokret i ples, stručne literature vezane uz pokret i ples u predškolskim ustanovama. Predstavljanje Vježbenice prate stručni seminari namijenjeni odgajateljima i stručnjacima koji rade s djecom u dobi od 3 do 6 godina.

Stručni seminari održavaju se pod stručnim vodstvom edukatorice i jedne od autorica Vježbenice za pokret i ples, Tamare Curić, dugogodišnje plesne umjetnice i pedagoginje.
Program Vježbenice nalazi se u procesu verifikacije pri Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.

Mjesto: Filodrammatica, Korzo 28, I kat
Datum: 28. i 29.10.2017.
Vrijeme trajanja radionice: 10:00-16:00 s pauzom od 13:00-14:00
Kotizacija: 450 kn

Obavezna je prijava i uplata kotizacije u iznosu od 450 kn na račun Udruge HR7224020061100654822 pri Erste&Steiermärkische bank s naznakom “Kotizacija za seminar Vježbenica za pokret i ples” te je nužno navesti prezime osobe koja dolazi na radionicu.
Prijave se zaprimaju do 20.10.2017. na mail adresu: prostorplus@gmail.com.

Svaki polaznik/ca stručnog seminara dobiva tiskani primjerak Vježbenice za pokret i ples (kao i Priručnika Kako upoznati djecu s kazalištem i kazalište s djecom) koja je distribuirana isključivo putem stručnih seminara i ne može se naći u slobodnoj prodaji.

Predstavljanje Vježbenice za pokret i ples te seminar ostvareni su kroz mrežu KLIKER te u suradnji s Plesnim centrom Tala i Kotar teatrom. Rad mreže KLIKER podržava Zaklada Kultura nova i Ministarstvo kulture RH. Rad Prostora Plus podržava Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Prostorima Filodrammatice, Marganova i Palacha upravlja SU Molekula.