Tiger Lilies na turneji – Varaždin, Sarajevo, Rijeka i Zagreb

Tiger Lilies na turneji – Varaždin, Sarajevo, Rijeka i Zagreb

Tiger Lilies, predstava iz produkcije Umjetničke organizacije VRUM koja je premijerno izvedena u austrijskom Dschungel Wien, 4. listopada u 18 sati imat će i hrvatsku premijeru u HNK u Varaždinu, u sklopu Kliker festivala – festivala plesa, pokreta i igre za djecu i mlade.

Nakon Varaždina, putuje na veliki sarajevski MESS – Internacionalni teatarski i filmski festival, gdje će se predstava izvesti 6. listopada, a nakon tog se vraća na riječko i zagrebačko izdanje Kliker festivala – u Rijeci će se izvesti 9.10. u 19 sati u HKD na Sušaku, a u Zagrebu na Sceni F22 11. listopada u 19 sati.

Šest žena, šest životnih dobi, šest priča. Najmlađoj je 9, najstarijoj 80 godina. Cijeli je jedan život između njih. Što su proživjele, a što je tek pred njima? Jesu li one obitelj? Jesu li jedna osoba? Šta bi devetogodišnjakinja pitala sebe kojoj je 40 godina? Koje priče bi željela čuti od sebe kao starice?
Tiger Lilies su istovremeno divlje i osjetljive. Mlade i stare. Nezaobilazne. Traže onu posebnu, bosonogu, nježnu, buntovnu, intuitivnu, divlju djevojčicu koja se skriva u svim ženama bez obzira na njihovu dob.
U ovom međugeneracijskom kazališno – plesnom dijalogu izvođačice zajedno promišljaju o starenju, solidarnosti, osnaživanju i kako ostati “zauvijek mlad“.

Trailer Tiger Lilies