Kreativna komunikacija

Kreativna komunikacija

KLIKER Radionica Kreativna komunikacija radionica je za djecu, mlade i odrasle, neplesače, plesne amatere i plesne profesionalce koju vodi iskusna plesačica i edukatorica Tamara Curić.

Trajanje: cca 2 sata
Voditeljica: Tamara Curić (Plesni centar tala)
Područje / predmet: kazalište, ples, kreativna komunikacija, elementi plesne izvedbe i improvizacije, pokret
Namjena: seminar/radionica je namijenjen djeci, mladima, odraslima, plesačima i neplesačima
Broj polaznika: neograničen
Ciljevi: stvaranje kreativnog okruženja, razvijanje vlastitih sposobnosti verbalne i neverbalne komunikaciji, osvještavanje tijela
Metode i oblici rada: pokret i improvizacija, praktične vježbe, grupni rad, komunikacija
Potrebni prostorni resursi:
Plesna dvorana / studio / prostorija s plesnim podom, dovoljno velika da primi prijavljeni broj sudionika te u kojoj nije hladno
Razglas s kabelom za spojiti laptop

KRATAK OPIS RADIONICE:

Kako stvoriti okruženje u svojoj okolini koje se bazira na povjerenju, otvorenosti za novo i dozvoli za grešku? Na ovoj radionici naš fokus bit će u istraživanju komunikacije kao osnovnog elementa za kreaciju inovativne i sigurne sredine.
Kako je u suvremenom plesu komunikacija putem pogleda, dodira, pokreta, geste i artikulacije doživljenog osnovan način suradnje, razvijeno je mnogo alata i igara koje omogućavaju i hrane komunikaciju. To su alati koji hrane i kreaciju umjetničkih radova.
Na ovoj radionici Tamara će podijeliti neka od tih znanja s namjerom da polaznici dobiju tjelesno iskustvo komunikacije u pokretu i da imaju mogućnost povratne informacije i razmišljanja, na koji način bi se neka od tih znanja mogla prenijeti u svakodnevnu radnu okolinu, rad s djecom, umjetnička istraživanja i djeci dodatni alat za izražavanje.
Vježbe su jednostavne i zabavne. Sve što trebate je udobna odjeća i hrabrost za doživjeti nešto novo. Za rad nije potrebno nikakvo prethodno plesno iskustvo.
Dobrodošli!

KLIKER - platforma za razvoj plesa za mladu publiku BozooArt